Σχετικά με εμάς….
Το Apollo Pavilion είναι ένα νεοκλασικό κτίριο, που βρίσκεται στο κέντρο της Μίρινας σε μια ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά σε δύο αμμώδεις παραλίες, επίσης κοντά σε εγκαταστάσεις της πόλης, σούπερ μάρκετ, στον εμπορικό δρόμο με όλα τα διαφορετικά καταστήματα, τράπεζες, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες , και τα λοιπά.

Το Apollo Pavilion διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, θέα στο Ιστορικό Κάστρο και έναν όμορφο κήπο. Όσο για τα δωμάτια είναι μεγάλα, καλά διατηρημένα και καθαρά. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, και μερικά έχουν αρκετό χώρο για ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι ή κούνια.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης μια πλήρως και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, κεντρική θέρμανση και μπαλκόνι.

Διατίθεται επίσης στις σουίτες Apollo Pavilion 2, η μία μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα και η άλλη μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα.

Εμείς, στο APOLLO PAVILION, ελπίζουμε ότι η διαμονή σας θα είναι ευχάριστη και η ικανοποίηση σας θα είναι η αποστολή μας.

Ανυπομονώ να σε συναντήσω!

Σημείωση: Δεδομένου ότι είμαστε ανοιχτοί όλο το χρόνο, επτά (7) δωμάτια και δύο (2) σουίτες είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση κατά μήνα κατά τη χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβριος – Ιούνιος).